Strona główna >> Zainspiruj się - lista artykułów >> Jak wykorzystać wolne miejsce w domu lub mieszkaniu?

Jak wykorzystać wolne miejsce w domu lub mieszkaniu?

2017-10-27 12:18

W każdym domu czy mieszkaniu znajdziemy miejsce, które nadaje się do wykorzystania na zbudowanie szafy, garderoby, czy schowka. Może ono stać się istotnym elementem wystroju wnętrza, miejscem eleganckim, ale również funkcjonalnym.
 
Już teraz w sieci sklepów DDD dostępna jest szeroka oferta czołowego producenta systemów oraz rozwiązań służących zabudowie wnęk i budowie szaf z drzwiami przesuwnymi INDECO.
 
Jak zaplanować zabudowę istniejącej wnęki?
Jest to dość proste i każdy może tego dokonać we własnym zakresie. Należy jednak pamiętać o 3 podstawowych zasadach pomiaru:
  • wysokość wnęki zawsze należy mierzyć w minimum trzech miejscach
  • wysokością wnęki jest najmniejszy z uzyskanych wymiarów
  • szerokością wnęki jest najmniejszy z minimum dwóch pomiarów mierzonych na różnych wysokościach.
Po wymierzeniu wnęki, wspólnie z pracownikiem sklepu DDD można przygotować projekt wraz z wyceną i wizualizacją graficzną. W zaprojektowaniu wymarzonej zabudowy na pewno pomocny będzie ekspozytor, na którym zaprezentowane są przykładowe, gotowe drzwi, rodzaje profili stalowych i aluminiowych oraz różne typy wypełnień.

fot. Wickes

drzwi wnękowe



fot. Indeco

drzwi wnękowe

Specjalnie wyselekcjonowana gama kolorystyczna nawiązuje do najpopularniejszych obecnie kolorów wykorzystywanych we współczesnych wnętrzach. W ofercie znajdują się najwyższej jakości płyty drewnopodobne, bardzo popularne lustra, szkło lakierowane, czy szkło z nadrukiem ulubionego zdjęcia.
 
Oprócz zaprojektowania drzwi możliwy jest także wybór i zakup wnętrza dopasowanego do wnęki i potrzeby klienta. Wnętrze może zawierać półki, szuflady i drążki ubraniowe w wybranej konfiguracji.









fot. Indeco

drzwi wnękowe

Montażem szafy w domu klienta zajmie się pracownik DDD, ale, dzięki dodawanej do gotowego projektu instrukcji montażu, każdy w prosty sposób może złożyć i ustawić własnoręcznie swoją zabudowę wnęki.
 
Indeco S.A. gwarantuje najwyższej klasy systemy oraz rozwiązania służące zabudowie wnęk i budowie szaf opartych o drzwi przesuwne. Istnieje od 1995 roku tworząc meble ergonomiczne, funkcjonalne, w najlepszym stylu. Jest obecne w tysiącach mieszkań, domów oraz biur. Systemy drzwi przesuwnych spełniają normy bezpieczeństwa, mają aprobatę Centralnego Ośrodka Badawczo-Rozwojowego i są stale udoskonalane przez dział produkcyjny INDECO, a ich trwałość i niezawodność jest udowodniona testami.

Bądź na bieżąco

Formularz zgłoszeniowy

Wypełnij formularz, nasz przedstawiciel skontaktuje się z Tobą

Imię, Nazwisko

?

?

Adres zamieszkania

?

?

Numer telefonu

?

E-mail

?

Miasto, w którym ma zostać otwarty sklep

?

Skąd Pan/Pani dowiedział się o systemie DDD?

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”)  oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu realizacji mojego zapytania / zgłoszenia.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
·         podanie danych jest dobrowolne;
·         jest niezbędne do umożliwienia kontaktu ze mną ze strony administratora (realizacji zapytania / zgłoszenia);
·         przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora. 
Administratorem danych osobowych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z o.o., ul. Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany adres email i / lub numer telefonu komórkowego lub inny kontakt elektroniczny.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
podanie danych jest dobrowolne;
przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora.
Administratorem danych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z o.o., ul Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu przesyłania materiałów marketingowych oraz promocyjnych drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany adres email i / lub numer telefonu komórkowego lub inny kontakt elektroniczny.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
·         podanie danych jest dobrowolne;
·         przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora.
Administratorem danych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z .o. ul. Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Klauzula informacyjna

Dziękujemy za wysłanie formularza!

W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.

Dziękuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Szczegółowe informacje na temat cookie znajdziesz w polityce prywatności.

>

Cenimy twój czas!
Zarezerwuj spotkanie w salonie w wybranym terminie!

Wybierz sklep i termin >>