Strona główna >> Zainspiruj się - lista artykułów >> Produkty do pielęgnacji podłóg.

Produkty do pielęgnacji podłóg.

2016-03-09 13:52

Wysokiej jakości produkty do pielęgnacji podłóg firmy BAUTEC.

Środki oraz urządzenia do czyszczenia i konserwacji podłóg drewnianych lakierowanych i olejowanych, podłóg laminowanych, paneli winylowych ,wykładzin, płytek ceramicznych.


Urządzenie do czyszczenia:
Spray Mop – rewelacyjne urządzenie do czyszczenia i konserwacji podłóg drewnianych , laminowanych, wykładzin elastycznych – PCV, CV, Linoleum, kauczukowych oraz paneli winylowych LVT, płytek ceramicznych. W zestawie: mop, łatwy do uzupełniania pojemnik na środek pielęgnacyjny o poj. 700 ml, nakładka z mikrofazy.


Środki do pielęgnacji podłóg:
Clean – koncentrat do bieżącego czyszczenia paneli, podłóg drewnianych  lakierowanych i olejowanych podłóg korkowych, paneli winylowych LVT, wodoodpornych wykładzin, płytek ceramicznych. Bardzo wydajny i skuteczny na mocne zabrudzenia. Posiada przyjemny zapach.
Wax – antypoślizgowy wosk do konserwacji i pielęgnacji podłóg lakierowanych i wykładzin elastycznych, paneli LVT w postaci koncentratu. Używany do konserwacji i pielęgnacji podłóg drewnianych pokrytych lakierami wodnymi, rozpuszczalnikowymi, lakierami UV i olejami UV. Nie pozostawia smug i zacieków.
Emulsja pielęgnacyjna – koncentrat do mycia i pielęgnacji podłóg olejowanych, woskowanych. Stosowany do czyszczenia na mokro oraz do pielęgnacji podłóg impregnowanych olejami , olejowoskami, woskami. Odporny na brud, nie podrażnia skóry. Po czyszczeniu na powierzchni zostaje delikatna warstwa pielęgnacyjna.
Polish-Plus – płynna pasta konserwująca na bazie naturalnych wosków do zabezpieczania podłóg drewnianych i korkowych pokrytych fabrycznymi powłokami lakierowanymi, olejowymi i woskowymi UV-utwardzonymi.


Kleje:
Klej poliuretanowy dwuskładnikowy TEC PU 2K PLUS
Wolny od rozpuszczalników i wody ekologiczny, dwuskładnikowy klej poliuretanowy, do klejenia każdego rodzaju podłogi drewnianej do grubości 22 mm – długiej, szerokiej, wąskiej, litej i warstwowej, z drewna liściastego, iglastego i egzotycznego. Do klejenia na wszystkich jastrychach mineralnych i płytach drewnopochodnych.
Klej syntetyczny TEC SUPER
Uniwersalny syntetyczny klej do parkietu na bazie żywicy syntetycznej, o ograniczonej ilości rozpuszczalnika zg. z Dyrektywą Europejską. Do klejenia parkietu, deski parkietowej litej, każdego rodzaju desek drewnianych  - warstwowych. Do klejenia na wszystkich jastrychach mineralnych i płytach drewnopochodnych.

Autor: BAUTEC

Bądź na bieżąco

Formularz zgłoszeniowy

Wypełnij formularz, nasz przedstawiciel skontaktuje się z Tobą

Imię, Nazwisko

?

?

Adres zamieszkania

?

?

Numer telefonu

?

E-mail

?

Miasto, w którym ma zostać otwarty sklep

?

Skąd Pan/Pani dowiedział się o systemie DDD?

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”)  oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu realizacji mojego zapytania / zgłoszenia.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
·         podanie danych jest dobrowolne;
·         jest niezbędne do umożliwienia kontaktu ze mną ze strony administratora (realizacji zapytania / zgłoszenia);
·         przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora. 
Administratorem danych osobowych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z o.o., ul. Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany adres email i / lub numer telefonu komórkowego lub inny kontakt elektroniczny.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
podanie danych jest dobrowolne;
przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora.
Administratorem danych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z o.o., ul Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) oraz Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. w celu przesyłania materiałów marketingowych oraz promocyjnych drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany adres email i / lub numer telefonu komórkowego lub inny kontakt elektroniczny.
Zostałam / -em poinformowana / -ny, że:
·         podanie danych jest dobrowolne;
·         przysługuje mi prawo dostępu do moich danych, żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia, zgłoszenia sprzeciwu, anonimizacji oraz żądania ich usunięcia z bazy danych administratora.
Administratorem danych jest DDD Dobre Dla Domu Sp. z .o. ul. Rolna 7 Sady, 62-080 Tarnowo Podgórne

Klauzula informacyjna

Dziękujemy za wysłanie formularza!

W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.

Dziękuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Szczegółowe informacje na temat cookie znajdziesz w polityce prywatności.

>

Cenimy twój czas!
Zarezerwuj spotkanie w salonie w wybranym terminie!

Wybierz sklep i termin >>